DE ESSENTIE IS DAT MENSEN VOELEN DAT ZE ERTOE DOEN. DAT ZE ONDERDEEL ZIJN VAN EEN BEDRIJF EN EEN SCHAKEL IN ALLES WAT ER IS.

Wij slaan de brug tussen alle elementen die bepalend zijn in het vormen van jouw people management. Samen met jou werken we aan een transformatie van traditioneel bedrijf naar een bedrijf met een duidelijke purpose, waar people management de basis is.

Zacht op de relatie, maar eerlijk op de inhoud is wat ons typeert!

Onze werkwijze kenmerkt zich door de unieke, verdiepende aanpak vanuit compassie, heldere grenzen en bewuste communicatie.
Wij kijken niet alleen naar het mentale vermogen, maar werken gericht in combinatie met hoofd, hart en lijf. Het is tijd om te gaan ondernemen vanuit purpose en een nieuw bewustzijn.


samenwerken met
level up company

Wij doen het voor je of we doen het samen

  • Jouw definitie van succes is ons uitgangspunt
  • Wij werken vanuit de gewenste situatie, met respect voor het "oude"
  • Wij pretenderen niet de waarheid te hebben, we co-createn graag
  • We keep it simpel en werken niet met ingewikkelde modellen etc. Deze nemen we mee in ons achterhoofd. Wij werken en analyseren vanuit onze intuïtie en het niet weten. Vanuit daar ontstaat de echte magie!
  • We werken vanuit een integrale aanpak met als resultaat een veel duurzamer rendement. Body, Mind & Soul, je kan het niet los van elkaar zien, alles is met elkaar verbonden en werkt samen. 
  • Spaceholding binnen teams en organisaties en het creëren van een veilige omgeving waar alles er mag zijn, zonder oordeel. 
  • Wij kennen en snappen zowel de bovenstroom als de onderstroom. Wij weten het onuitgesprokene feilloos te herkennen en benoemen. 
  • Onze toegevoegde waarde zit met name in ons onderbuikgevoel, het zichtbaar en bespreekbaar maken van wat er onder de radar speelt, de zogenoemde onderstroom. Wij brengen onzichtbare blokkades die vaak tussen mensen/ teams en/ of binnen organisaties belemmerd kunnen werken aan de oppervlakte en lossen deze op. 

 

Onze aanpak

Level Up Company, een Warm hart met een scherpe tong