vOOR WIE 

Wij werken samen met mkb-bedrijven en instanties die behoefte hebben aan een stabiel én positief werkklimaat. Een werkomgeving waarin iedereen kan, wil én blijft werken. Bedrijven die tevreden en loyale medewerkers, en dus meer productiviteit, willen creëren of behouden. En die weten dat nu het moment is om de manier waarop ze werken en zaken doen te veranderen.

MAAK VAN VERANDERING EEN POSITIEVE ERVARING


pEOPLEMANAGEMENT ISN'T A THING WE DO, iT'S THE THING THAT RUNS OUR BUSINESS

hR pROFESSIONALS 

De uitdagingen van People management zijn nog nooit zo divers en complex geweest als in de afgelopen periode.

Ready for the future?

Voor HR professionals die willen werken aan een betere bedrijfscultuur. Die medewerkers willen faciliteren bij hun ontwikkeling op een manier die bijdraagt aan effectiever gedrag, meer werkplezier en betere resultaten.

(Franca, HR manager}:
"Sinds het bijwonen van jullie business journey heeft ons Peoplemanagement zo'n buitengewone wending genomen die bijna te groot is om in woorden uit te drukken. Deze integrale diepe journey heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen en was een bijzondere ervaring om te zien wat voor magie er kan ontstaan als je je veilig voelt om te vertrouwen en je aan het proces over te geven. Ik ben zo blij dat ik jullie heb gevonden. Dank je!"

the only way that you run a company for the duration of the company and of the CEO is to invest in transformation when..the world demands a transformation

dIRECTEUREN, MANAGERS EN ONDERNEMERS 

Futureproof your business

Voor directeuren, managers en ondernemers die willen werken aan leiderschaps- of teamontwikkeling.
Die medewerkers of teams willen ondersteunen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en resultaten willen verbeteren. Alles om hun bedrijf futureproof te maken of houden.

[Theo, leidinggevende}:
“We hebben in het verleden al heel wat trainingen en coaching ingezet ter optimalisering van ons team.
Tot op heden niet met het gewenste futureproof resultaat. De doorbraak die de onderstroomsessies binnen ons bedrijf is gerealiseerd, is echt next level. Ons grootste inzicht is dat we 80% van onze tijd besteedde aan het managen van de bovenstroom. 
Personal development the never ending chance to improve not only yourself, but also to attract opportunities and affect others

Voor IEDEREEN (individuen,
professionals, leidinggevenden,
coaches, ondernemers)

Improvement begins with I

Voor individuen, professionals, werknemers, leidinggevenden, coaches en ondernemers die het beste uit zichzelf en anderen willen halen en aan de slag willen met persoonlijke en professionele ontwikkeling.

[Floor}:
“Ik ben van nature iemand die altijd rekening houdt met anderen en hun belangen voorop zet. Daar had ik heel veel last van.
Level Up Company heeft me geleerd dat er verschillende soorten grensoverschrijdend gedrag zijn en hoe ik mijn grenzen op al die gebieden helder kan stellen. Nu ik dat doe, voel ik me zoveel krachtiger als persoon. Mijn communicatie is veel duidelijker en samenwerken is ineens geen opgave meer maar juist heel erg leuk”.


thank you!