MELD JE VANDAAG NOG AAN VOOR Deze unieke training!
Aanmelden

Meld je nu aan!

Boundaries are confusing

LET’S STRAIGHTEN THEM OUT.

Een veilig werkklimaat zorgt voor tevreden medewerkers en een organisatie wat groeit. Dit is een plek waar iedereen zichzelf mag en kan zijn, waar alles bespreekbaar is en iedereen duidelijk voor diens grenzen staat.

Maar op dit moment staat jouw organisatie nog ver van die ideale situatie af. Veel onderwerpen zijn taboe, medewerkers durven niet volledig zichzelf te zijn en voelen zich niet veilig. Ze voelen zich schuldig als ze hun grenzen aangeven, wat zorgt voor ongemakkelijke situaties. 

Wat als…

  • Medewerkers zich bewust zijn van zichzelf en van wat ze beïnvloed?
  • Medewerkers op een respectvolle en open manier met elkaar communiceren?
  • Medewerkers hun grenzen en verwachtingen aangeven?
  • Er binnen de organisatie gezien wordt wat gezien mag worden?
  • Iedere medewerker floreert binnen de organisatie?

Dit is allemaal absoluut mogelijk. Mits jullie als organisatie met elkaar hiermee aan de slag gaan. Level Up Company kan je afhankelijk van je behoeften, diverse tools aanbieden. 

Onze missie 


Man, vrouw, jongen, meisje: iedereen krijgt in diens leven van jongs af aan te maken met enige vorm van grensoverschrijdend gedrag. Dit kan zijn omdat de grens niet helder was of bewust is overtreden. Het is onderdeel van onze cultuur. 

Op de werkvloer is dit niet anders. Wij, Leoni, Tina en Laura, hebben jarenlang in de corporate wereld gewerkt. Als ervaringsdeskundigen zijn we van mening dat er op een andere diepgaandere manier people management gevoerd mag worden. Het gaat over een stuk bewustzijn, luisteren naar elkaar en effectief communiceren. Het is daarin belangrijk om te breken met bestaande situaties en open te staan voor het creëren van een nieuwe, eigen set regels.

Het is dan ook onze missie om taboes en patronen rondom grensoverschrijdend gedrag te doorbreken en het bewustzijn te creëren dat we hier een nieuwe invulling aan kunnen geven. Vanuit liefde, vanuit heldere grenzen en vanuit bewuste communicatie. 

Wat gaat er nu mis?

onze waarheid

The Voice, Ajax, de VPRO, PvdA, De Telegraaf: het rijtje organisaties met onthullingen over grensoverschrijdend gedrag wordt steeds langer. Als bedrijf wil je niet in dit rijtje komen te staan, toch?

Het is duidelijk dat ook op de werkvloer de knop om moet. Maar nog veel te vaak worden meldingen van grensoverschrijdend gedrag onder het vloerkleed geveegd. Veel organisaties steken hun kop in het zand. Durven grensoverschrijdend gedrag niet aan te kijken. Terwijl dat juist zo belangrijk is!

Ja, er zijn klachtenregelingen en vertrouwenspersonen, maar dat is als een pleister op de wond leggen. Grensoverschrijdend gedrag is complex en zit op een veel dieper en ander niveau. 
Door dit op de juiste manier te benaderen, kun je de problemen voorkomen in plaats van genezen. 

Wat is de oplossing?
Verandering heeft alleen nut als het houdbaar is voor de lange termijn. Wij staan voor een duurzame oplossing, die bestaat uit drie delen:
  • Het creëren van een groter algeheel bewustzijn.
  • Zonder oordeel benoemen we open en eerlijk wat er is en gezien mag worden, met als resultaat een diepere connectie op alle vlakken.
  • Het creëren van blijvende gedragsverandering en een verdiepende connectie. 

Grensoverschrijdend gedrag gaat iedereen aan en als we hier op een liefdevolle manier met elkaar over praten, kunnen er blijvende veranderingen teweeg worden gebracht. Om dit te bereiken moet je durven zien wat je nu niet ziet. 

Dit hoef je niet alleen te doen. We kijken graag met je mee en maken een plan van aanpak. Level Up Company biedt een palet aan mogelijkheden en helpt je bij de praktische toepassing ervan.

Wij helpen jouw organisatie om de ogen te openen en op een liefdevolle manier hiermee aan de slag te gaan. 


Als Werkgever Heb Je Een Zorgplicht Tegenover Je Medewerkers. En Dit Gaat Verder Dan Zit/Sta Bureaus Of Een Goede Luchtkwaliteit. Als Werkgever Dien Je Zorg Te Dragen Voor Een Veilige Werkomgeving.

In deze training voor medewerkers maken we het onderwerp bewust grenzen stellen bespreekbaar.
Hoe ga je hiermee om, hoe geef je grenzen aan en hoe communiceer je effectief? Hoe creëer je met elkaar een veilig werkklimaat en een fijne samenwerking?

Gedurende 13 weken nemen we je mee op reis in de wereld van boundaries. En tijdens de live masterminds kunnen medewerkers elkaar adviseren, inspireren en ondersteunen. Met als doel, persoonlijke groei en een betere samenwerking binnen teams. Kortom, ze helpen elkaar naar ‘the next level’.

Maatwerk
Daarnaast kenmerkt onze aanpak zich door onze middelen en mogelijkheden aan te passen aan een team en/of organisatie. Veelal in co-creatie. Deze werkwijze wordt ook wel “blended learning” genoemd. In gezamenlijk overleg kijken wij, aan de hand van jullie vraag, welke oplossing het beste aansluit en het hoogst mogelijke rendement oplevert binnen jullie organisatie.

Deze training bieden we  online aan in combinatie met live mastermind. Op deze manier creëren we een duurzame borging.

Ja ik heb interesse!


Are you ready
for change?Klaar voor een veilig, stabiel, bewust werkklimaat waarin werknemers floreren? Neem dan contact met ons op!

"It is confidence in our bodies, minds and spirits that allows us to keep looking for new adventures" 

“Ik heb veel vertrouwen gekregen, niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn persoonlijke leven. Werken met Leoni en Laura is een zeer sterke gebeurtenis in mijn leven geweest, niet alleen om vertrouwen op te bouwen, maar ook om mijn angsten te overwinnen.

Ik voel me nu veel comfortabeler omdat ik mijn angsten begrijp en hoe ik ze kan overwinnen en vooruit
kan gaan.

Thom

faq

Let's answer them!

Voor wie zijn deze trainingen

Wil je als CEO, manager en/ of team een veilig werkklimaat creëren en willen ontdekken welke stappen hiervoor nodig zijn...........
De training "Echt verbinden binnen veilige grenzen" is voor medewerkers die klaar zijn voor verandering en met elkaar een veilige, fijne samenwerking willen creëren. 

Zijn er toelatingseisen?

Er zijn geen toelatingseisen. Iedereen die zelf verantwoordelijkheid voor zijn eigen ontwikkeling durft te nemen, is van harte welkom!

Kan ik in termijnen betalen

Jazeker! Je kan ervoor kiezen om in 3 of 6 termijnen te betalen

wat als ik wil annuleren

Dat zouden we ontzettend jammer vinden! Je kan hier alles vinden over ons restitutie- en annuleringsbeleid: https://levelupcompany /algemene-voorwaarden/. We geven geen geld terug voor verandering van gedachten.

Kan ik op elk moment starten

Ja! Met de online training zeker. De masterminds en opstelling zullen in onderling overleg worden ingepland.  

Ben ik veel tijd kwijt met het volgen van het programma?

Wij weten hoe lastig het kan zijn om tijd te maken voor nieuwe programma’s. Ons aanbod is zo gemaakt dat je alles in je eigen tempo kunt volgen.