HET BEDRIJFSLEVEN VRAAGT OM
MEER LIEFDE EN PLEZIER

Wij zijn een innovatief People adviesbureau gericht op positieve ontwikkeling en transformatie van mensen en bedrijven. Wij helpen mkb-bedrijven en instanties om people management op inspirerende en effectieve wijze vorm te geven. Het gaat daarbij vooral om het creëren van de beste werkomgeving, waar iedereen zich thuis en veilig voelt.

Wij geloven in de kracht van connecting the dots en verbinden op alle levels: hoofd, hart, lijf en business. Alleen dan is blijvende (gedrags-)verandering haalbaar. We houden van puur en simpel; geen ingewikkelde methodes en met de nodige dosis humor.
Connecting the dots

Zacht op de relatie en eerlijk op de inhoud is wat ons typeert!

Onze opdrachten

Iedere opdracht is uniek, maar iedere verandering vraagt om dezelfde waarde gerichte aanpak waar succes en plezier hand in hand gaan.

Wij werken voor onze opdrachtgevers aan de volgende people vraagstukken:
  • Grensoverschrijdend gedrag, Me too
  • Bouwen en coachen van complete HR teams
  • Totale HR transformaties
  • Coachen van managers en teams op leiderschap en people vaardigheden
  • Fusies en Cultuurveranderingen
  • Ontwikkelen van de gewenste people strategie in lijn met de purpose en de behoefte van het bedrijf
  • Transformeren van bedrijven naar meer vitaliteit, creativiteit en daardoor meer productiviteit
  • Op maat gemaakte medewerkers journey, die aansluit bij de behoefte van de mensen én het bedrijf

Meet our team

Ze gelooft in de kracht van zowel lichaam en geest. Je kan altijd meer dan je denkt. Ze kan als geen ander teams en organisaties in beweging krijgen en transformeren met als resultaat een futureproof Peoplemanagement. Dit alles vanuit verbinding. Tina heeft een getting things done mentaliteit. Door haar branchebrede ervaring heeft zij een flinke rugzak met kennis en ervaring die ze brengt met humor en speelsheid. 

Tina Elewaut

Co-Founder

Luchtigheid en positiviteit zijn haar middle name. Vanuit haar sterke intuïtie en branche brede ervaring weet ze altijd de brug te slaan tussen de boven en onderstroom binnen teams en organisaties. Waarbij aandacht voor de onderstroom voor haar het daadwerkelijke verschil maakt. Met haar open en eerlijke houding weet Laura een diepe verbinding te creëren met de mensen om haar heen.

Co- Founder

Laura van Nisselrooij

Aandacht voor de onderstroom maakt
het verschil

Level Up Company bestaat uit ervaren People professionals, die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van mens en bedrijf. Omdat we zelf in de corporate (HR) wereld hebben gewerkt, ervaringsdeskundig zijn en een eigen innerlijke reis gemaakt hebben, begrijpen we als geen ander de dynamiek en wat transformatie in jezelf én binnen bedrijven vraagt.

WE LOVE TO HEAR YOUR STORY!

LET'S CO-CREATE!

MEET THE TEAM

Heb jij een vraagstuk rondom grensoverschrijdend gedrag of people transformatie? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil je iets anders weten?

Neem contact met ons op via het contactformulier.


Kennismaken?

Fysiek of Online....