MELD JE VANDAAG NOG AAN voor deze unieke training! 
Aanmelden

mELD JE VANDAAG NOG AAN!

Voor HRM-professionals,
CEO’s en managers

  • Voor HRM-professionals, CEO’s en managers
  • Een onstabiel werkklimaat is de nachtmerrie van iedere organisatie. Hoog verzuim, ongemotiveerde medewerkers, hoge uitstroom, te weinig personeel: daar zit niemand op te wachten. Het zorgt voor een vicieuze cirkel en brengt schade toe aan het bedrijf. Zonde toch? 
  • Als leidinggevende weet je dat het anders moet. De huidige manier van people management werkt niet. Mensen houden zich in, het management weet niet wat er leeft op de werkvloer en medewerkers voelen zich niet verbonden met de purpose van de organisatie.
  • Het is tijd voor verandering. 
  • Breng het plezier en de verbinding terug in het bedrijfsleven met ijzersterke people management. Jij kan het verschil maken voor jouw medewerkers en daarmee voor de organisatie. Tijdens de Business Journey leer je hoe je dat doet. Je krijgt alle benodigde handvatten om een werkklimaat te creëren waarin iedereen floreert.

Breng verbinding en passie terug in jouw organisatie

Wat hebben medewerkers nodig om gemotiveerd, creatief en de beste versie van zichzelf te zijn? Veiligheid, vrijheid, verbinding, waardering, liefde en passie. Een voorwaarde hiervoor is om een werkklimaat te creëren waar alles en iedereen er mag zijn. Een werkklimaat wat de purpose van de organisatie ademt en waar iedereen de ruimte krijgt om diens plek te vinden. 
Het resultaat?

✔ Tevreden & loyale medewerkers
✔ Minder verzuim & uitstroom
✔ Meer productiviteit & creativiteit
✔ Nieuwe medewerkers aantrekken          gaat makkelijker
✔ De organisatie groeit op alle vlakken

JA IK WIL HIER MEER VAN WETEN

“We've combined 50 years of training and experience to give you the blueprint and education to be unstoppable in people management"

Groei als organisatie
op alle vlakken

Medewerkers zijn de fundering van een organisatie. Daarom is het zó belangrijk om te zorgen voor een gezond, veilig en bewust werkklimaat. Op drijfzand kun je namelijk niet bouwen! Als jij als leidinggevende groeit, groeit de individu, de groep, de impact en vervolgens ook de financiën.

Voel je dat het tijd is om op een andere manier te gaan werken? Durf je buiten de lijntjes te kleuren en anders te kijken naar wat er is? Wil je de menselijke behoefte aan veiligheid, succes en het leveren van een bijdrage vervullen? Dan is de Business Journey voor jou! 

JA HET IS TIJD VOOR VERANDERING

tHE LEVEL UP WAY 

Onze missie 

Wij Leoni, Laura en Tina, zijn jarenlang werkzaam geweest in de corporate wereld en het HR-vakgebied. Als ervaringsdeskundigen zijn we van mening dat er op een andere diepgaandere manier invulling mag worden gegeven aan people management. Om in de toekomst te slagen, hebben we een nieuw bewustzijn nodig – een nieuwe manier van denken over de manier waarop we zakendoen en vooruitgang definiëren op het gebied van people management. 

We zien een enorme kans voor bedrijven om hierin het voortouw te nemen. Om plekken te creëren waar mensen samenkomen, luisteren, verbinden en impact maken. Wij staan voor een blijvende en verdiepende verandering.

JA HET IS TIJD VOOR VERANDERING

BUSINESS JOURNEY

Transformeer jouw organisatie van traditioneel bedrijf naar een bedrijf waar vanuit purpose wordt gewerkt. Dit resulteert in een bedrijf waar iedereen zichzelf mag zijn en diens waarde mag toevoegen. Een bedrijf waar connectie is en voldoende bewustzijn. Een bedrijf waar iedereen wil en blijft werken.
Om je hiermee te helpen hebben we de Business Journey gecreëerd.

Deze cursus bestaat uit :
  • 9 modules die je online volgt
  • 9 live masterclasses op locatie
  • Organisatieopstelling 
  •  2 spirituele coaching sessies

We werken volgens de methodiek van de Reis van de Held. Deze bestaat uit drie fases: de start, het avontuur en vervolgens de terugkeer/borging. Dit stelt je in staat om altijd een logische reis van het oude naar het nieuwe mee te nemen, iets wat nog niet altijd gebeurt.


Yes I'm in!

"It is confidence in our bodies, minds and spirits that allows us to keep looking for new adventures" 

“Ik heb veel vertrouwen gekregen, niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn persoonlijke leven. Werken met Tina en Laura is een zeer sterke gebeurtenis in mijn leven geweest, niet alleen om vertrouwen op te bouwen, maar ook om mijn angsten te overwinnen.

Ik voel me nu veel comfortabeler omdat ik mijn angsten begrijp en hoe ik ze kan overwinnen en vooruit kan gaan.

Thom

Ga op reis met de Business Journey
naar een veilig
en bewust werkklimaat.
 

Organisaties met tevreden medewerkers zijn organisaties die groeien.
Doe mee met de Business Journey en creëer een organisatie waar iedereen wil en blijft werken.

do you have
some questions?

Let's answer them!

Voor wie is de Business Journey?

Voor HRM-professionals, CEO’s en managers die de verantwoordelijkheid nemen zichzelf te ontwikkelen en daarmee hun organisatie te transformeren van traditioneel bedrijf naar een bedrijf waar vanuit purpose gewerkt wordt en waar deze purpose vertaald wordt naar alle aspecten van HR.

Wat als ik wil annuleren?

Dat zouden we ontzettend jammer vinden! Je kan hier alles vinden over ons restitutie- en annuleringsbeleid: https://transformystas/algemene-voorwaarden/. We geven geen geld terug voor verandering van gedachten.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker! Je kan ervoor kiezen om in 3 of 6 termijnen te betalen

Kan ik op elk moment aansluiten? 

Ja! Je kan op elk moment beginnen met het online programma. 

Zijn er toelatingseisen?

Er zijn geen toelatingseisen. Iedereen die zelf verantwoordelijkheid voor zijn eigen ontwikkeling durft te nemen, is van harte welkom! 

Wat gebeurt er als ik een les mis?

Lucky you! We werken niet vanuit een oud systeem. Een les missen bestaat dus ook niet bij dit online programma. Je blijft alles gedurende 9 maanden ontvangen en elke maand wordt er een nieuwe les vrijgegeven zodat je goed de diepte in kan gaan en alle lessen kunt integreren. Je kunt de les op ieder gewenst moment bekijken.