Let's work together

“ Samenwerken met ons is niet zomaar werken.
Wij maken het verschil! Doe je mee? ”

Herken jij je in onze visie “Het bevorderen van een verbonden en harmonieuze wereld waar ieder mens zich veilig, gezien, gerespecteerd en gewaardeerd voelt. Een wereld waar iedereen de vrijheid voelt om helemaal zichzelf te zijn.”? Wil je graag mensen en/of organisaties begeleiden of...........

Spreken de kernwaarden plezier, energie, authenticiteit, verbinding, flow en vrijheid jou aan?

Heb je interesse in het transformeren van mensen en/ of organisaties? Ben je ZZP-er? Wil je aan de slag als interimmer of
wil je je diensten graag aanbieden via ons platform? Wil je graag samenwerken binnen een netwerk? Dan is The Level Up Company het netwerk voor jou!

Wij zijn een netwerk die gelijkgestemde individuen en ZZP-ers samenbrengt om hun journeys te co-creëren in een gastvrij en veilige space." 

Wij bieden hierin een plek om jezelf continu te blijven ontwikkelen. 
We hebben veel oog voor onze experts en stimuleren de ontwikkeling door masterminds, intervisie, frequente feedback en indien nodig coaching on the job.

“Je ziet het gelijk dat het een "Level Up-er is.” Dat horen we vaak terug van mensen en organisaties. Het zijn mensen die zich herkennen in dezelfde visie en waarden, die energiek en verbindend zijn. Mensen die werken vanuit flow en ook goed kunnen ontspannen. Voor ontspanning zorgen wij ook! Laat je verrassen. We denken graag out of the box.  

 

Word onderdeel van een Netwerk

Plezier
We zijn optimistisch, vrolijk en leven iedere dag vanuit liefde, plezier en dankbaarheid. Het leven is één groot avontuur, waarin we mogen ontdekken, leren en spelen. Zo ontstaat magie en kunnen we alles creëren wat we maar willen.

Energie
Alles is energie. Alles wat we doen, doen we vanuit een hoog bewustzijn en positieve energie. Wij varen volledig op ons innerlijk kompas, onze intuïtie. We laten ons niet leiden door wat anderen doen of zeggen. Niet dat we ons willen afzetten, we zijn gewoon eigenzinnig, nieuwsgierig en op zoek naar de diepere betekenis van het leven.

Authenticiteit
We kennen onszelf en elkaar en durven eigengereid en kwetsbaar te zijn. Daardoor kunnen we altijd 100% onszelf zijn.
Wij zijn blikverruimend. Innovators die groots durven dromen. Transformatie is daarbij het toverwoord. Wij kijken op
een positieve manier naar wat er wel is en wat wel kan.

Verbinding
We love diepgang en gaan graag langdurige betekenisvolle relaties aan. Wij geloven dat als je in volledige verbinding bent met jezelf, je pas echt kunt verbinden met anderen. Nu veel mensen en bedrijven die verbinding kwijt zijn, zien wij het als onze taak om onze verbinding met hen te delen. Let's really connect!

Flow
Meebewegen met wat er gebeurt, dat is precies wat wij doen. Niet in de vorm van 'met alle winden meewaaien’, maar op een ‘go with the flow’ manier. Zolang we dit blijven doen, stroomt het en gaat alles vanzelf. Verzetten we ons bewust of onbewust, dan blokkeert alles.

Vrijheid
Vrijheid is voor ons een gevoel. Wij willen voelen dat we LEVEN! Ons leven volledig inrichten zoals we dat zelf willen. Zonder te kijken naar wat anderen daarvan vinden of denken. Durven loslaten en overgave zijn hierbij essentieel. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en verleggen vaak onze grenzen om nieuwe ervaringen op te doen.


yOU DON'T STOP PLAYING BECAUSE YOU GROW OLD. yOU GROW OLD BECAUSE YOU STOP PLAYING

Ons DNA

Let's have a coffee

Kom Jij Ons Team Versterken?

We Zijn Altijd Op Zoek Naar Transformatie Experts
Waar Alles Er Mag Zijn.
 

Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious

Let's get Connected!