Academy

The Level Up Company creëer programma’s voor innerlijke transformatie van mens & organisaties. 

Wij bieden opleidingen aan vanuit een integrale visie, dat wil zeggen op het gebied van body, mind & soul. Wij bieden zowel online en offline opleidingen aan.

The Level Up Company staat voor het creëren van diepe verbinding! De kwaliteit van onze relaties is het fundament voor ons leven. Mensen voelen heden ten daags geen of weinig verbinding meer met anderen om hen heen en hunkeren hier wel naar. Hiermee bedoelen we echte verbinding en niet alleen online. Mensen willen elkaar kunnen zien, voelen, aanraken. Omdat we iedereen zijn of haar eigen pad gunnen, hebben we verschillende mogelijkheden. 


In deze training voor medewerkers maken we het onderwerp bewust grenzen stellen bespreekbaar. Hoe ga je hiermee om, hoe geef je grenzen aan en hoe communiceer je effectief? Hoe creëer je met elkaar een veilig werkklimaat en een fijne samenwerking?

Online training in combinatie met live masterminds en een organisatie opstelling

Training "echte verbinding vanuit veilige grenzen"

De Business journey is een reis voor alle CEO’s/HR managers die de verantwoordelijkheid nemen zichzelf te ontwikkelen en daarmee hun organisatie te transformeren van traditioneel bedrijf naar een bedrijfs waar vanuit purpose gewerkt wordt en waar deze purpose vertaald wordt naar alles aspecten van HR. Dit resulteert in een bedrijf waar iedereen zichzelf mag zijn en zijn waarde mag toevoegen, waar connectie is en voldoende bewustzijn. Dit resulteert in een bedrijf waar iedereen wil en blijft werken en waar alles vanuit veiligheid besproken kan worden omdat alles er mag zijn. 

oNLINE IN COMBINATIE MET LIVE MASTERMINDS en opstellingen

Opleiding "Business Journey"

Training "Medewerkers Experience"

Online of Incompany training om medewerkers te vinden en te binden aan je organisatie

Je kent het vast wel. Dat heerlijke, spannende gevoel van op reis gaan. Op weg naar het onbekende. Nieuwe mensen ontmoeten, plekken ontdekken. Als een nieuwe medewerker bij jou aan de slag gaat, gaat hij of zij ook op reis, alleen dan in jouw organisatie. 

Het vinden van passende medewerkers die bij je organisatie passen is lang niet altijd makkelijk. En heb je goede mensen in huis dan wil je graag dat ze enthousiast en gemotiveerd bij je blijven werken. Deze medewerkersreis is een praktische tool die we online of incompany aanbieden. 

Met deze online of incompany training ga je of zelf of met hulp van ons op reis in je organisatie. Je leert hoe je jouw organisatie nog aantrekkelijker maakt en je vult de medewerkersreis die bij jullie past in. We wensen je een inspirerende reis met je medewerkers, vol mooie ontdekkingen!