aANBOD 

iNTERIM
&
CONSULTANCY

Wij transformeren levens vaak radicaal. We hebben geen vast curriculum. Onze aanpak  ontstaat als we je spreken. 

We vliegen ieder coachingstraject anders aan, omdat iedereen met wie we werken anders is.  We hebben onze eigen intuïtieve unieke coachingstijl en we ontwerpen een perfect passend traject voor de persoon die voor ons staat: JIJ

Verbinden met de ander kan alleen als je in bewuste verbinding bent met jezelf.

* 1 op 1 coaching 

* Teamcoaching 

* CEO/ HR coaching 

'De onderstroom
Die niemand ziet
Bepaalt de richting
Op elk gebied'

Je denkt een probleem te hebben opgelost, maar als het een symptoom is, komt het vanzelf ergens anders weer terug. Als je door hebt hoe de hazen lopen in de onderstroom, hoe de medewerkers met elkaar verbonden zijn, dan kan de aandacht meteen daarop gericht worden. Als dat opgelost is, zijn alle energie, tijd en geld beschikbaar voor de dingen die er echt toe doen.

* Teamsessies observeren | Teamopstelling 

* Evaluatie 

 * verslag met vervolgstappen en een actieplanWij geloven dat de mens de belangrijkste asset is waarover elke organisatie ‘beschikt’. Een medewerker ondergaat een experience.

Vanaf het moment dat een medewerker binnenkomt tot dat hij of zij de organisatie weer verlaat. En als werkgever heb je invloed en impact op deze experience. 

* Wij doen de implementatie
voor of met je!

* In 16 stappen naar de ultieme medewerkers experience

* Wat wil je er als bedrijf mee bereiken?

* Welk gevoel wil je dat de medewerker heeft tijdens zijn experience.

Wij bieden een veilige omgeving om de reis naar verandering of transformatie te maken. Hiervoor hebben we verschillende (online) cursussen en trainingen, maar ook consultancy en de detachering. 

GRENZEN EN CONNECTIE GAAN HAND IN HAND

Wij geloven dat elke bedrijf start met een purpose. De kunst is om deze purpose te vertalen naar je business en je people management. Dit resulteert in een bedrijf waar iedereen zichzelf mag zijn en diens waarde mag toevoegen. Een bedrijf waar connectie is en voldoende bewustzijn. Een bedrijf waar iedereen wil en blijft werken.

Om je hiermee te helpen hebben we de Business Journey opleiding gecreëerd. 

* We doen dit samen met jou!

* 9 online modules, elke maand een nieuwe module

* 9 live masterclasses op locatie met gelijkgestemden

* familie en/of organisatie opstelling 

* 2 spirituele coaching sessies

GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG

Wanneer je (weer) veilig wil leren verbinden met de ander, is het nodig dat je onderzoekt welke patronen je hebt meegenomen in je relaties en verbindingen.

Wat is jouw blauwdruk? Wat heb je ervaren als kind? En wat doe jij altijd wanneer het moeilijk wordt, als iemand dichterbij komt, of als iemand juist ruimte wil voor zichzelf? Wat voel je dan? 

Hoe meer je vrij bent van oude pijn en oude niet helpende patronen en hoe beter je grenzen leert stellen, hoe meer jij vanuit je eigen liefdevolle kern contact kunt maken met de ander, zonder ruis, vanuit compassie voor jezelf en de ander.


Het bespreekbaar maken van de onderstroom binnen organisaties is belangrijk.

Natuurlijk zijn er hulpmiddelen voor zoals bijvoorbeeld een cultuurscan. Welk middel ook gebruikt wordt, het zijn slechts middelen. Het gesprek zal uiteindelijk plaats moeten gaan vinden. En het creëren van een veilige omgeving is hierbij een must. 

* observatiesessies binnen teams | teamopstelling

* Evaluatie 

 * verslag met vervolgstappen en een actieplan

Geen bedrijf en mens is hetzelfde. Daarom past ook niet alles in een ‘one size fits all’ aanpak.

Wij bieden dan ook consultancy op maat aan om te ontdekken waar de knelpunten en kansen op het gebied van grensoverschrijdend gedrag van jouw bedrijf liggen en hoe we jouw doel kunnen behalen.aCADEMY

Het is duidelijk dat ook op de werkvloer de knop om moet.
Maar nog veel te vaak worden meldingen van grensoverschrijdend gedrag onder het vloerkleed geveegd. Veel organisaties steken hun kop in het zand. Durven grensoverschrijdend gedrag niet aan te kijken. Terwijl dat juist zo belangrijk is!


In deze training voor medewerkers maken we het onderwerp bewust grenzen stellen bespreekbaar.
Hoe ga je hiermee om, hoe geef je grenzen aan en hoe communiceer je effectief? Hoe creëer je met elkaar een veilig werkklimaat en een fijne samenwerking?

* 13 weken online, elke week komt er een nieuwe module vrij

* 3 live masterminds op locatie

* Individuele coaching indien gewenst


In grotere bedrijven ligt elk onderdeel van de employee journey vaak bij een andere persoon of afdeling belegd. Om te begrijpen waarom medewerkers (vroegtijdig) je bedrijf verlaten kan het in kaart brengen van de employee journey uitkomst bieden. Maar hoe pak je dit aan als HR verantwoordelijke? 

Om jou hiermee te helpen hebben we een de medewerkers experience training gecreëerd. 

* 16 online modules, je bepaalt zelf je eigen tempo

* 3 live masterminds op locatie

* Organisatieopstelling

* Individuele coaching indien gewenst


Medewerkers zijn de fundering van een organisatie. Daarom is het zó belangrijk om te zorgen voor een gezond, veilig en bewust werkklimaat. Op drijfzand kun je namelijk niet bouwen! 

Voel je dat het tijd is om op een andere manier te gaan werken? Durf je buiten de lijntjes te kleuren en anders te kijken naar wat er is? Wil je de menselijke behoefte aan veiligheid, succes en het leveren van een bijdrage vervullen? Dan is de Business Journey voor jou! 

Om je hiermee te helpen hebben we de Business Journey gecreëerd

* 9 online modules, elke week komt er een nieuwe module vrij

* 9 live dagen, masterminds op locatie

* Organisatieopstelling


In elke organisatie en onderneming zijn er zichtbare dynamieken die we waar kunnen nemen, en dynamieken in de onderlaag, die niet zichtbaar zijn maar wel een grote rol spelen. Met systemisch werk kijken we vooral naar de ongeschreven regels en wat zich in de onderlaag afspeelt.

Het geeft dus snel inzicht in wat er werkelijk speelt. Het brengt bovendien direct beweging in de onderstroom waardoor organisaties dichter bij elkaar en bij de klant worden gebracht. Door verborgen dynamieken zichtbaar te maken kunnen we deze gaan herordenen naar een systeem dat beter functioneert.

  • 1 op 1
  • Team 
  • Business