Kijk MeToo aan!

En creëer een veilig, stabiel en bewust werkklimaat.

Het onderwerp seksuele intimidatie op de werkvloer, #MeToo, is actueler dan ooit. The Voice, Ajax, de VPRO, PvdA, De Telegraaf: het rijtje organisaties met onthullingen over grensoverschrijdend gedrag wordt steeds langer.

Al deze verhalen leggen een maatschappelijk probleem bloot waarop actie noodzakelijk is. Ook op de werkvloer moet de knop om. Hoe? Door niet weg te kijken, maar te zien wat er gezien moet worden.

Je wil toch voorkomen dat jouw organisatie straks in hetzelfde lijstje als The Voice en Ajax staat?

Onuitgesproken Zaken Worden Boven Tafel Gehaald

Tevreden loyale medewerkers

Als werkgever heb je een zorgplicht naar je medewerkers. En dit gaat verder dan goede bureaustoelen of een gezellig plantje neerzetten. Onder deze zorgplicht valt ook het voorkomen van seksuele intimidatie en het creëren van een veilig en bewust werkklimaat. Het resultaat? Tevreden en loyale medewerkers, minder verzuim, minder uitstroom en meer creativiteit.

Het is dus tijd om actie te ondernemen. Tijd voor transformatie.

Wij van Level Up Company zijn er om je hierin te helpen. We bieden verschillende vormen aan en kijken wat past bij de behoeften van jouw organisatie. Samen creëren we een werkklimaat waar alles en iedereen mag zijn en waar medewerkers zich veilig voelen.

Zacht op de relatie, maar eerlijk op de inhoud. Dat is wat ons typeert.

MeToo gaat zowel over zowel mannen als vrouwen. Het kan beiden overkomen, het gaat altijd om een interactie tussen 2 mensen. Uit een onderzoek van CNV in 2021 kwam naar voren dat 30% van de vrouwen wel eens te maken heeft met fysieke seksuele intimidatie op de werkvloer. 61% van de vrouwen heeft te maken met seksueel getint taalgebruik. Bij mannen is dit 18%.

CONNECTIE IS DE BASISBEHOEFTE VOOR ONS ALS MENS

thank you!